Mode

De sieradentrends van 2022: dit zijn ze!

Ben jij helemaal gek op sieraden en ga je dus haast nooit zonder wat sieraden de deur uit? Dan vind je het vast ook leuk om de laatste sieradentrends te volgen. Een nieuw jaar betekent dan ook weer nieuwe sieradentrends. Ben je benieuwd naar de sieradentrends van 2022? Lees snel verder, hieronder zetten wij er een aantal op een rij!

Tweekleurige horloges

Een mooi horloge voor dames aan het zoeken? Dan is er een trend die je zeker in de gaten kunt houden, namelijk het tweekleurige horloge. Waar het vroeger een echte no-go was om meerdere kleuren met elkaar te combineren, zien we dit tegenwoordig wel ontzettend veel. Dus combinaties maken met goud, zilver, witgoud of roségoud is nu helemaal niet erg meer. Het is juist een ware trend die we in de gaten kunnen gaan houden!

Opvallende, felle kleuren

Niet alleen tweekleurige combinaties worden steeds populairder in sieraden. Dit geldt ook voor de sieraden in opvallende, felle kleuren. De sieraden mogen in 2022 dus lekker opvallen en echt gezien worden. Felgeel, felblauw, felgroen: niets is gek genoeg dit jaar. Als je dus voor een uitdagende look durft te gaan, kan deze trend zeker leuk zijn om te volgen!

Grote sieraden

Het mag niet alleen qua kleur lekker opvallend dit jaar, ook qua grootte. Sieraden mogen in 2022 namelijk lekker groot zijn. Een groot horloge, ring, ketting of grote oorbellen of armbanden: je gaat het ongetwijfeld zien dit jaar. Waar juist minimalistische sieraden de laatste jaren enorm hip waren, komt deze compleet tegenovergestelde trend daar nu bij.

Chokers

Chokers

In 2022 ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld, zijn chokers. Deze kettingen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Als je dol bent op sieraden, is de kans dan ook groot dat je deze in je leven ooit wel eens eerder gedragen hebt. En dat mag dit jaar dus weer, want ze zijn weer helemaal on trend. En niet alleen de standaard chokers gaan we veel zien, dit geldt ook voor de leren chokers en glinsterende chokers.

Lange kettingen

Kettingen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en formaten. Maar wat dit jaar helemaal hip gaat zijn, zijn lange kettingen. Hierbij kun je dan bijvoorbeeld denken aan lange kettingen met bedeltjes of schakelkettingen. Lange kettingen kunnen je outfit een stoere uitstraling geven. Of je nu kiest voor een standaard kleurtje of juist een opvallend kleurtje: dit jaar kan het allemaal!

Smartwatch

Smartwatches zijn de afgelopen jaren natuurlijk al hartstikke populair. Ook dit jaar belooft het weer een blijvertje te worden, want smartwatches zijn zeer geliefd. En dat is dan ook niet gek, want smartwatches zijn natuurlijk innovatief en tof om te hebben. Je kunt hier dan ook veel plezier van hebben. En dat niet alleen, want met een smartwatch loop je ook stijlvol de deur uit. Een smartwatch voor dames kopen kan dus zeker een aanrader zijn.

Deze sieradentrends kun je in ieder geval zeker in gedachten houden als je gek bent op sieraden. Hiermee volg je de laatste trends en loop jij er hoe dan ook trendy bij dit jaar!

Gerelateerde artikelen

Back to top button