Mode

Deze laarzen ga jij deze winter veel zien

Laarzen, dat hoort natuurlijk helemaal bij de winter. Niet alleen zitten laarzen lekker warm, ook zijn laarzen ontzettend stijlvol en geeft het jouw outfit een extra boost. Ben jij een liefhebber van laarzen? Dan ben je vast heel benieuwd welke laarzen je deze winter overal tegen gaat komen. Misschien ben je zelf nog wel op zoek naar een mooi paar laarzen, het is en blijft tenslotte een musthave voor de wintermaanden. Aan de hand van dit artikel brengen wij jou op de hoogte van de tofste laarzentrends van aankomende winter.

Hoge laarzen

Hoog, hoger, hoogst: laarzen kunnen deze winter niet hoog genoeg. Hoewel we hoge laarzen al in voorgaande jaren steeds vaker tegenkwamen, zijn hoge laarzen dit jaar echt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet hoge laarzen vooral van leer of zacht suède. Je kunt hoge laarzen kopen in verschillende kleuren, maar ze worden voornamelijk gekocht in het zwart, bruin, grijs of wit. Je kunt hoge laarzen kopen met een platte zool, maar ze zijn ook verkrijgbaar in de vorm van blokhakken of extreem hoge hakken. Hoge laarzen geven een extreem leuk effect aan jouw verschijning. Zo zijn deze laarzen ideaal te dragen onder een jurk of rokje, maar ook bij een strakke spijkerbroek staat het heel erg leuk. En dat is nog niet alles, want naast het feit dat hoge laarzen modern en stijlvol zijn, zorgen ze er ook voor dat niet alleen jouw voeten, maar ook jouw benen lekker warm worden gehouden.

Hoge laarzen

Chunky boots

Vorig jaar al een grote trend, en ook dit jaar een blijvertje: de chunky boots. Het is dan ook helemaal niet gek dat deze laarzen al een tijdje in de mode zijn, want de laarzen zijn enorm leuk. Er is dit jaar dan ook een gewilde variant van deze chunky boots bijgekomen, namelijk chunky regenlaarzen. En zeg nou zelf, dat is toch ook wel ideaal voor de dagen met slecht weer. Chunky laarzen en regenlaarzen kom je deze winter voornamelijk tegen in neutrale kleuren. 

Western boots

Daar is-ie weer: western! De cowboyinvloeden gaan we ook weer in laarzen tegenkomen deze winter. Van enkellaarsjes tot hoge laarzen: western boots zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Western boots zijn ook heel leuk te combineren met je outfit. Vooral onder een spijkerbroek staan deze laarzen heel leuk. Deze laarzen creëren een trendy, stijlvolle en stoere uitstraling. Je ziet deze boots vooral in de kleuren zwart, bruin, grijs, beige en wit.

Laarzen met vierkante neuzen

Stijlvol én comfy: dat zijn de laarzen met vierkante neuzen. En dat komt mooi uit, want deze winter zijn dit soort laarzen helemaal on trend. Dit is ideaal voor als jij geen liefhebber bent van laarzen met een puntneus, of als je iets bredere voeten hebt. Van enkellaarzen tot hoge laarzen, de vierkante neuzen gaan we veel terugzien de aankomende tijd. Met deze laarzen ben jij er in ieder geval van verzekerd dat je er trendy en comfortabel bij loopt!

Als je nog op zoek bent naar mooie laarzen die op dit moment populair zijn, maak je met een van bovenstaande laarzen in ieder geval een goede keuze. Deze trendy laarzen ga je namelijk ongetwijfeld veel tegenkomen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button