Mode

Dit zijn de leukste sneakertrends van dit moment

Sneakers dragen in de winter, daar is helemaal niks mis mee. Sneakers kunnen niet alleen jouw outfit compleet maken, maar sneakers zitten ook nog eens ontzettend comfortabel. Dus waarom zou je niet een goed paar sneakers in je bezit willen hebben? Wij vertellen je in dit artikel welke sneakers deze winter helemaal in de mode zijn. Blijf dus vooral verder lezen als jij nog op zoek bent naar een paar toffe sneakers!

Sneakers met print

We zagen het ook al in eerdere seizoenen steeds vaker voorbijkomen en ook deze winter is het een blijvertje: sneakers met print. Denk bijvoorbeeld aan sneakers van tijgerprint, slangenprint of zebraprint. Waar we dit soort printjes eerst vooral veel in kleding terugzagen, is het ook helemaal in de mode als het gaat om sneakers. Je kunt deze twee ook combineren, door een kledingstuk van dierenprint én sneakers van dierenprint te dragen. Lekker opvallend, maar wel helemaal on trend. Let hierbij natuurlijk wel op dat het niet te extreem wordt, het kan ook iets ‘too much’ zijn. 

Kleurrijke sneakers

Niet alleen de sneakers met print zijn deze winter opvallend. Deze winter zijn namelijk ook kleurrijke sneakers helemaal in de mode: het kan niet opvallend genoeg. Denk bijvoorbeeld aan neon sneakers. Let er bij kleurrijke sneakers wel echt op dat jouw outfit niet te extreem wordt. Als jouw outfit al heel veel kleuren bevat, kunnen kleurrijke sneakers misschien iets te veel zijn. Wat wel enorm leuk is, is door bijvoorbeeld een neutrale outfit te kiezen en er dit soort sneakers bij aan te trekken. Wanneer je dit doet springen de kleurrijke sneakers er echt uit. 

Hoge sneakers of sneakers met hoge zool

Deze winter zijn ook de hoge sneakers weer helemaal populair. Dat is ook niet gek, want dit soort sneakers staan heel erg leuk en zijn goed te combineren met veel outfits. Ook een hoge zool blijft populair. Dit is uiteraard perfect geschikt voor de iets kleinere dames, want met sneakers met een hoge zool ben je toch weer een stukje langer. Je hoeft dus geen hoge hakken te dragen om langer te lijken, want met dit soort sneakers is het net zo makkelijk! En bovendien zitten sneakers vaak toch ook wel een stuk comfortabeler…

Minimalistische sneakers

Ben jij niet zo van de felle kleurtjes en houd je het liever neutraal? Dan zit je met een minimalistische sneaker altijd goed. Deze sneakers zijn namelijk vaak simpel en onopvallend en je kunt ze overal mee combineren. Deze sneakers staan goed onder elke outfit, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je een flater maakt. Minimalistische sneakers zien we altijd vooral in neutrale kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit, zwart, grijs of bruin. Voornamelijk de witte sneaker is hierbij populair.

Sneakers met opvallende details

Iets dat we deze winter ook veel gaan zien, zijn sneakers met opvallende details. Waar je aan kunt denken bij opvallende details, zijn bijvoorbeeld felgekleurde veters, zool met printje en ga zo maar door. Deze sneakers zijn opvallend en uniek, en geven jouw outfit een echte boost. Durf jij het aan om voor opvallende sneakers te gaan deze winter? 

Ben je nog op zoek naar een paar toffe sneakers en wil je er helemaal trendy bijlopen deze winter? Door voor een van deze bovenstaande sneakers te kiezen weet je zeker dat jij de laatste sneakertrends opvolgt en loop je er helemaal hip bij. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button