Mode

Dit zijn de mooiste merken corrigerend damesondergoed

Steeds meer vrouwen dragen het: corrigerend ondergoed. Wist je dat Kim Kardashian zelfs twee corrigerende broekjes over elkaar draagt om een prachtig rond effect te krijgen? Naast dat het heerlijk zit, is het een prachtige manier om onzekerheden weg te werken. Het ondergoed biedt extra ondersteuning en accentueert de rondingen van jouw lichaam. Voor elke vrouw is het een echte must-have. Zo kun jij weer de kleding dragen, die je voorheen liet hangen. Dit zijn de mooiste en fijnste merken van Sliponline voor jouw corrigerend ondergoed.

Sloggi

Sloggi verkoopt corrigerende slips, die bijna van 100% katoen zijn gemaakt. De bovenzijde van de slips zijn afgewerkt met een plat elastiek en hebben een licht corrigerend effect op de buik. Met een Sloggi slip lijk jouw buik gelijk een stuk platter. Ook laat het jouw rondingen beter uitkomen. Ondanks het strakke en corrigerende effect, voelt de band heel comfortabel aan. Zo kun je er nog heerlijk vrij in bewegen. De slips zijn verkrijgbaar in zwart, wit en beige kleuren. Een perfecte basis voor onder jouw kleding.

Pieces

De correctie boxershorts van Pieces zijn gemaakt van 100% polyamide en zijn daardoor heel licht, sterk en buigzaam. De shorts hebben lange pijpjes tot op de bovenbenen en lopen door tot vlak onder de bh. Hierdoor wordt het hele lichaam gevormd; van de buik en taille tot de benen en billen. De correctie boxershort zijn ideaal om onder een rok of jurk te dragen en voorkomt dat jouw benen langs elkaar schuren. Ook heel fijn voor op de fiets. Door de 100% polyamide corrigeert het materiaal goed en kun je er heel vrij in bewegen.

Pieces

Nina von C

Nina von C biedt zowel corrigerende hemdjes als hoge correctie slips en pantybroekjes aan. Al het ondergoed van dit merk is gemaakt van hoogwaardig katoen en polyamide. Naast dat deze producten de rondingen van het lichaam benadrukken en onzekerheden maskeren, ademt het ook. Hierdoor blijf je heerlijk warm, zonder dat je er enorm in zweet. De extra lange pijpen en dunne stiksels tussen de benen, wordt wrijving van de benen voorkomen. Met corrigerend ondergoed van Nina von C creƫer je een mooi effect en een perfecte basis voor onder je kleding.

Ten Cate

Net als bij Nina von C, biedt Ten Cate ook corrigerende hemdjes, slips en boxershorts aan. Hun producten bestaan bijna voor 100% uit polyamide of polyester. Je kunt je daardoor heerlijk vrij bewegen in het corrigerende ondergoed van Ten Cate. Daarnaast zit het heerlijk warm en sluit het goed aan op het lichaam. De taille, buik, benen en billen worden met dit ondergoed helemaal gevormd, zoals jij dat wilt. Doordat hun ondergoed met plaatste zijnaadjes aan elkaar is bevestigd, schijnt deze niet door. Ideaal om onder strakke bovenkleding te dragen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button