Mode

Perfecte outfits voor warm weer!

Wanneer het lekker warm weer is, is het altijd moeilijk om een outfit samen te stellen. Wat is nou verkoelend en wat staat leuk? En in welke outfit word je het meest bruin? Wij hebben de perfecte outfits voor je op een rijtje gezet die je kan dragen met warm weer. Zo zal je altijd comfortabel voelen en er tegelijk leuk uitzien!

Jurkje

De perfecte outfit voor warm weer blijft altijd een jurkje. Jurkjes zijn erg luchtig en zitten niet echt dicht tegen je huid aan. Als je zo min mogelijk van je lichaam wil bedekken, kan je het beste kiezen voor een kort jurkje waarbij je benen bloot zijn. Maar ook een maxi jurk is erg koel om te dragen tijdens warm weer. Wist je ook dat zwart warmte vasthoudt? Kies dus daarom nooit voor een zwart jurkje, maar een lichte kleur zoals een wit jurkje. Het leuke van een wit jurkje is ook nog eens dat je er heel bruin in lijkt!

Ibizamode - Witte jurk

Rokje of shortje

Een rokje of shortje zijn perfect voor als je zo min mogelijk van je lichaam wil bedekken. Hier word je ook nog eens snel bruin van! Combineer het met een luchtig shirtje of hemdje om het zo koel mogelijk te hebben. Tip: als je naar het strand gaat, draag je rokje of shortje dan alleen met je bikini of badpak als topje. Je bent dan al voldoende bedekt en zo heb je geen overbodige laagjes aan!

Jumpsuit of playsuit

Ben je op zoek naar een makkelijke outfit? Draag dan een jumpsuit of playsuit. Dit is een broekpak, waarbij het topje en broekje dus eigenlijk aan elkaar vastzitten. Vaak zijn deze ook erg luchtig doordat ze niet strak op je huid zitten. Kies voor écht warm weer een playsuit, en wanneer het iets kouder is kan je een jumpsuit dragen omdat hierbij je benen bedekt zijn. Het is ook een ideale outfit voor het strand omdat je niet allemaal losse kledingstukken mee hoeft te nemen. Je doet het pak gewoon aan en klaar ben je!

Gerelateerde artikelen

Back to top button