Vakantie & vrije tijd

5 cadeaus die thuis kunnen worden bezorgd

Wil je iemand eens extra verrassen op zijn/haar verjaardag, moederdag of voor een andere gelegenheid? Laat dan een cadeau bezorgen! Tegenwoordig zijn er heel veel websites waar je makkelijk een cadeau voor iemand anders kan bestellen en daar kan laten bezorgen. We hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet!

1. Iets lekkers

Is de ontvanger een echte zoetekauw? Stuur iets lekkers naar iemand op en hij/zij zal hier zeker van genieten! Er zijn meerdere websites waar je kan bijvoorbeeld brownies, taart, koekjes, donuts of chocolade kan bestellen. Soms heb je zelfs de optie om je lekkernij te versieren of bedrukken met bijvoorbeeld tekst of een foto, waardoor het nog persoonlijker is. Zo maak je er zeker een verrukkelijk cadeau van!

2. Planten

Het versturen van een bos bloemen bestaat al best lang, maar heb je ook weleens een plant bij iemand laten bezorgen? Een plant is net wat origineler dan een bloem, omdat niet alleen de kleuren uitmaken maar ook de vorm, grootte en algehele uitstraling. Daarnaast is een plant leuker om te krijgen omdat hij, in tegenstelling tot een bos bloemen, erg lang meegaat wanneer je hem goed verzorgt!

3. Afgedrukte foto

Boeketcadeau - Cadeau bezorgen

Voor een echt persoonlijke verrassing kan je een afgedrukte foto opsturen. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn van jullie samen, van een mooi familiemoment of van een speciale dag. Dit hoeft niet per se afgedrukt te worden op canvas, wat de meeste mensen denken. Het kan ook op hout, metaal of glas! Zo past er in ieder huis wel een mooie foto!

4. Kleding

Iets wat je zelf continu bestelt: kleding. Dit kan je net zo makkelijk bij iemand anders laten leveren! Weet je nog dat hij/zij dat ene shirt of die ene jas zo graag wilde? Verras hem of haar met een cadeau dat laat merken dat je op hebt gelet en dat je erover na hebt gedacht. Je kledingstijl is namelijk per persoon verschillend persoonlijk en zegt veel over hoe iemand is!

5. Speurtocht

Wil je een creatieve draai aan je cadeau geven? Laat dan een kaartje bij iemand bezorgen die de start van een speurtocht aangeeft. Deze speurtocht kan ook over meerdere dagen lopen. Schrijf in het kaartje dat er een cadeau op hem of haar wacht en houd de ontvanger in spanning. Dit is niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button