Vakantie & vrije tijd

Dit moet je weten over de Playstation Plus

Gamen is een uitgelezen manier om je vrije tijd te besteden. Het is echter niet altijd even makkelijk of goedkoop om aan je gameverslaving te kunnen voldoen. Steeds vaker kiezen gamers ervoor om een abonnement voor een online game service af te sluiten. Dit is een maandelijks terugkerend bedrag dat je betaalt om toegang te krijgen tot verschillende games. Dit kan een aantal verschillende voordelen met zich meebrengen. In dit artikel leer je alles over de online gaming service: PlayStation Plus. Wat is het precies? Welke voordelen biedt het? En waarom zou je het abonnement nemen?

Wat is Playstation plus?

PlayStation Plus, ook wel bekend als ps plus, is een abonnement dat je nodig hebt om online multiplayer games te kunnen spelen op de PlayStation 4. Als je geen abonnement hebt, kan je nog steeds games spelen, maar dan alleen offline en niet met andere mensen in een virtuele wereld.

Kosten Playstation Plus abonnement

Een PlayStation Plus abonnement kost €6,99 per maand en €59,99 per jaar. Als je een abonnement neemt, krijg je toegang tot de volgende extra’s:

  • Online multiplayer spelen
  • 24-maandelijkse gratis games
  • Exclusieve aanbiedingen
  • 100GB online opslagruimte

Voordelen Playstation Plus abonnement

Als je een PlayStation Plus abonnement hebt, bijvoorbeeld PlayStation Plus Essential, kan je online multiplayer spelen met vrienden of andere mensen over de hele wereld. Dit betekent dat je in real-time met elkaar kunt communiceren en samenwerken of tegen elkaar kunt spelen in verschillende spellen. Een van de andere grote voordelen van PlayStation Plus is dat je iedere maand twee gratis games krijgt die je voor onbepaalde tijd kunt blijven spelen, zolang je abonnement maar actief is. Deze games zijn meestal beschikbaar vanaf het moment dat het abonnement wordt aangeschaft, maar soms kunnen er ook nieuwere games bij komen. PlayStation Plus abonnees krijgen ook toegang tot exclusieve aanbiedingen, die niet beschikbaar zijn voor gebruikers zonder abonnement. Dit betekent dat je af en toe korting krijgt op bepaalde games of in-game items. Tot slot krijg je met een PlayStation Plus abonnement ook 100GB online opslagruimte, waarmee je je spelvooruitgang kunt opslaan in de cloud. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een nieuwe console koopt of als je geen zin hebt om alles opnieuw te downloaden op het moment dat je een backup wilt maken.

Waarom een playstation plus abonnement?

De voornaamste reden om een PlayStation Plus abonnement aan te schaffen is om online games te kunnen spelen op de PlayStation 4.

Al met al is PlayStation Plus dus een abonnement met veel voordelen, vooral als je vaak online multiplayer spellen speelt. Het is echter wel belangrijk om te weten dat je zonder abonnement geen toegang hebt tot online multiplayer spellen, dus als je dat niet interessant vindt, is het niet de moeite waard om het abonnement te nemen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button