Vakantie & vrije tijd

Dit zijn de beste series om te bingewatchen

Na een lange dag op de bank ploffen en een serie aanzetten, dat is natuurlijk iets dat veel mensen maar al te graag doen. En terecht, want het kijken van een serie is een ultiem moment om even lekker te ontspannen. Het bingewatchen van een serie maakt de lange winterdagen dan ook zeker leuker. Warme kleding aan, een lekker kleedje erbij en een warme kop koffie, thee of chocomel: niets kan jou op dat moment nog stoppen. Het is nu alleen nog maar een kwestie van het uitzoeken van een goede serie. Is jouw leuke serie onlangs geëindigd of wil je gewoon een nieuwe beginnen? Lees dan snel verder, want in dit artikel vind je de beste series om te gaan bingewatchen. 

Breaking Bad

Het is volgens velen een van de beste series ooit: Breaking Bad. In deze serie volgen we Walter White, een scheikundeleraar die nog maar kort te leven heeft vanwege zijn longkanker. Echter wil hij er alles aan doen om zijn familie met geld achter te laten. Door de scheikundige kennis die Walter heeft, maakt hij de beste Crystal Meth. De onschuldige scheikundeleraar verandert langzaamaan in een drugsbaron. Meer verklappen we niet, maar we kunnen je wel garanderen dat je deze serie eigenlijk wel gezien moet hebben.

La Casa de Papel

Je hebt ongetwijfeld al eerder van deze Spaanse serie gehoord: La Casa de Papel. Dat is dan ook niet gek, want deze serie is enorm succesvol en al door heel veel mensen bekeken. In deze serie volgen we een criminele bende die onder leiding staat van ‘de Professor’. Wanneer de groep een Koninklijke munt gaat binnenvallen en er snel met de buit vandoor wil gaan, gaat dit niet helemaal volgens plan… We gaan natuurlijk niet te veel spoilen, maar het is hoe dan ook de moeite waard om deze toffe serie te volgen. 

Vis a Vis

Nog een Spaanse serie in dit rijtje: Vis a Vis. Deze spannende serie gaat over een vrouwengevangenis, waar ontzettend veel dingen gebeuren. Vis a Vis heeft in totaal vier seizoenen en de afleveringen duren gemiddeld zo’n 45 minuten. Ideaal dus om lekker te bingewatchen!

Friends

Houd je van een geestige serie? Dan kan je de serie Friends eigenlijk echt niet missen. In deze serie volgen we zes vrienden die gewoon hun leven leiden. Saai is het echter niet, want er gebeuren een hoop dingen. Een groot voordeel van deze serie is dat een aflevering van deze serie maximaal 25 minuten duurt, dus het kijkt lekker weg. Je bent echter wel een flinke tijd zoet met deze serie, want het kent maar liefst tien seizoenen. 

Peaky Blinders

Ben je een groot liefhebber van misdaadseries? Dan is Peaky Blinders een echte aanrader. Deze serie gaat over een criminele bende uit Engeland, genaamd Peaky Blinders. Wat je kunt verwachten in deze serie? Drama, historie én uiteraard misdaad. De afleveringen van deze serie duren zo’n uur en de serie heeft vijf seizoenen. Mocht je dus aan deze serie beginnen, ben je voorlopig nog wel even bezig. Het is echter wel de moeite waard, want het is een enorm geliefde serie. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button