Verzorging

5x leuke make-up trends voor deze winter

Ben jij graag bezig met make-up? Dan probeer je ongetwijfeld wel eens een nieuwe make-up look uit. Iets compleet anders met je ogenschaduw, wenkbrauwen of lippenstift bijvoorbeeld. Als je een make-up liefhebber bent en graag nieuwe dingen uitprobeert, wil je vast weten welke trends op het gebied van make-up momenteel populair zijn. En wij helpen jou daarmee op weg, want in dit artikel lees jij 5 leuke make-up trends voor de aankomende winter. Zo kom jij als make-up liefhebber de winterdagen dus wel door!

Neutrale kleuren

Deze make-up look is ideaal voor als je even snel de deur uit moet, maar er wel verzorgd uit wilt zien. Of als je gewoon niet houdt van make-up dat te aanwezig is. Neutrale kleuren staan namelijk altijd goed. Bij neutrale kleuren kun je vooral denken aan huidskleuren. Er zit een groot voordeel aan een make-up look met neutrale kleuren, want je kunt het bijna niet fout doen. Als je een beetje te veel make-up aanbrengt maakt het ook niet uit, want aangezien het kleuren zijn die bij jouw gezicht passen valt het niet direct op. Wat je dan ook het beste kunt doen, is in dat geval gewoon alleen huidkleurige make-up tinten te gebruiken. Staat mooi, en valt ook niet te veel op.

Felle kleuren

Vind je neutrale kleuren niet opvallend genoeg? Dan is er goed nieuws voor jou, want deze winter mogen we opvallen met make-up. De kleuren kunnen dan ook niet fel genoeg. Van rode lippenstift tot blauwe ogenschaduw: het kan niet gek genoeg. Je kunt je kleurenpallet er dus zeker weer bij gaan pakken, of aanschaffen in het geval je deze nog niet hebt liggen, want je gaat hoe dan ook veel opvallende make-up looks zien deze winter. Wat ook heel populair wordt, is de combinatie van twee felle kleuren, bijvoorbeeld met ogenschaduw. Waar je normaal gesproken de enorm felle kleuren misschien achterwege laat, is deze winter niets te gek! 

Volle wenkbrauwen

Kleine dunne wenkbrauwen zijn even verleden tijd, want de make-up trend van nu als het gaat om wenkbrauwen zijn toch echt wel de volle wenkbrauwen. Oftewel, wenkbrauwen mogen lekker vol, woest en wild zijn. Telkens je wenkbrauwen epileren hoeft dus ook niet meer want hoe voller, hoe beter. Wat je wel zou kunnen gebruiken voor een nog mooier effect, is wenkbrauwpoeder of een wenkbrauwpotlood. En nee, dan is het niet de bedoeling dat je je hele wenkbrauwen hiermee inkleurt. Probeer echt voor de natuurlijke wenkbrauwen look te gaan, dit is het mooiste. Een beetje woeste en wilde wenkbrauwen is deze winter dus helemaal niet erg. Laat het natuurlijk ook niet té erg worden, want dan bestaat de kans dat het onverzorgd wordt. Houd het goed bij met brow liners zodat je het mooiste effect bereikt.

Winged eyeliner

Het is geen nieuwe trend, want we hebben deze trend al vaker voorbij zien komen. Echter is het ook deze aankomende winter wederom een trend die we veel gaan zien. Als je graag nieuwe make-up looks probeert, is dit dan ook de ideale mogelijkheid. Winged eyeliner is namelijk niet zo makkelijk. Vooral als je het voor de eerste paar keer probeert, zal het lastig zijn. Maar hierbij geldt, hoe vaker je het doet, hoe beter het eruit komt te zien. Je gaat deze winter niet alleen de wing aan de buitenkant van de ogen zien, maar ook aan de binnenkant. Ja, dat kun je jezelf misschien nauwelijks voorstellen maar toch is het zo. Als je een beetje out of the box wilt gaan met het proberen van nieuwe looks is dit dus jouw ultieme kans!

Gekleurde eyeliner en mascara

We gaan weer even terug naar de felle kleurtjes, want ook gekleurde eyeliner en mascara is deze winter hip. Denk bijvoorbeeld aan eyeliner in het geel, rood, blauw: noem het maar op. Ook mascara is er tegenwoordig in meer kleuren. Gekleurde eyeliner en mascara gebruiken is dan ook een goede optie voor als je wel graag een lekker kleurtje op je ogen wilt hebben, maar volledige felle ogenschaduw misschien net iets te opvallend vindt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button