Wonen

5x leuke accessoires voor in je badkamer

Wil jij jouw badkamer een nieuwe uitstraling geven? Dan is het een leuk idee om wat toffe accessoires aan je badkamer toe te voegen. Door accessoires toe te voegen kan jouw badkamer namelijk geheel anders ogen. Benieuwd met welke accessoires jij je badkamer zou kunnen pimpen? Wij helpen je op weg. 

Spiegel

Als jij jouw badkamer graag wat wilt pimpen, is het een leuk idee om een toffe spiegel toe te voegen. Waarschijnlijk heb je al een spiegel in jouw badkamer hangen. Als jij een hele nieuwe uitstraling aan je badkamer wilt geven, kan het echter vaak geen kwaad om een nieuwe spiegel te kopen. Tegenwoordig zijn er talloze moderne spiegels, die jouw badkamer meteen een toffe uitstraling kunnen geven. Van een spiegel met verlichting tot een spiegel met bluetooth: je kunt het zo gek niet bedenken. Als je tevreden bent met de huidige spiegel in je badkamer, kan het ook een leuk idee zijn om nog wat kleinere spiegels door je badkamer heen te hangen. Dit creëert een tof effect, en het is daarnaast ook nog eens functioneel.

Handdoekrek

Een accessoire dat goed in je badkamer van pas kan komen, is een handdoekrek. Dit is ten eerste heel erg functioneel, want hiermee voorkom je dat de handdoeken steeds door de hele badkamer blijven slingeren. Naast het feit dat een handdoekrek functioneel is, is het ook een leuke toevoeging aan jouw badkamer. Handdoekrekken zijn er namelijk in veel verschillende soorten en kleuren, dus je kunt kiezen voor eentje die jij het beste bij jouw badkamer vindt passen.  

Douchegordijn

Een leuk accessoire voor een badkamer is een douchegordijn. Hiermee kun je jouw badkamer vaak een vrolijke touch geven. En nog een voordeel: er zijn talloze soorten te koop. Je kunt het dus helemaal stijlen naar jouw eigen smaak. 

Zeepdispenser

Een leuk en handig accessoire voor in je badkamer is een zeepdispenser. Door een zeepdispenser toe te voegen aan jouw badkamer, heb je geen last meer van rondslingerende zeeppompjes overal. Er zijn vrijstaande zeepdispensers, maar je kunt ook kiezen voor een zeepdispenser die je aan de muur kunt hangen. Je hebt heel veel verschillende keuze voor zeepdispensers. Van modern en klassiek tot felle kleuren: je kunt het zo gek niet bedenken. Er bestaan zelfs tegenwoordig zeepdispensers met een sensor, waardoor er automatisch zeep uit komt als je jouw handen ervoor houdt. Hoe ideaal is dat?

Badkamer prullenbak

Een accessoire dat goed van pas kan komen in je badkamer, is een badkamer prullenbak. Nu hoor ik je denken: maar daar is toch niets moois aan? Dat is echter niet helemaal waar. Tegenwoordig zijn er namelijk talloze badkamer prullenbakken die enorm modern zijn en dus goed kunnen passen in een badkamer. Het is dan niet alleen een mooi accessoire, maar het is natuurlijk ook nog eens ontzettend handig. Een prullenbak in je badkamer is vrijwel noodzakelijk. Je hebt prullenbakken voor je badkamer in verschillende varianten: van klein tot groot en van neutrale kleuren tot felle kleuren. 

Als jij van plan bent jouw badkamer een beetje te pimpen, kunnen deze accessoires daarbij zeker helpen. Ze geven net dat beetje extra. En niet alleen dat, want veel van deze accessoires zijn daarnaast ook nog eens functioneel. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button