Wonen

Jouw huis herfstproof maken

De zomer is helaas alweer afgelopen, we hebben nog een aantal zonnestralen mee kunnen pakken aan het einde van het seizoen, maar de herfst is toch officieel begonnen. En dan wordt het tijd om je huis herfstproof te maken! Mijn woning was ook toe aan een beetje gevoel van warmte, knusheid en kon wel wat meer sfeer gebruiken.

Zelf vind ik het tof om eens in de paar maanden een compleet andere look aan mijn interieur te geven. Dat doe ik dan door mijn muren in een nieuwe kleur te schilderen of andere accessoires te kopen. Nu heb ik gekozen voor dat eerste! Ik heb mijn eerst lichtgrijze muur een warme bruintint  gegeven, hiervoor heb ik de kleur ‘Spiced Honey’ gekozen. Deze geeft mijn woonkamer een echt warm gevoel maar hij blijft ook geschikt voor de lente en de zomer om er straks een leuk bohemian interieurtje van te maken.

Ook waren mijn gordijnen toe aan vervanging, de oude zijn afgelopen zomer wel een klein beetje verkleurd en aangezien ze al meer dan 15 jaar hangen kon ik wel een nieuwe frisse set gebruiken. Dus ging ik op zoek naar sfeervolle, mooie gordijnen. Deze heb ik uiteindelijk gevonden bij deze woonwinkel in Enschede. Ik heb besloten om toch voor inbetweens te gaan omdat ik ook al houten jaloezieën als raamdecoratie heb. De inbetweens geven een leuke sfeer mee en zijn goed te combineren. Omdat inbetweens niet helemaal verduisterend zijn krijg je een luchtige maar toch warme uitstraling. 

Jouw huis herfstproof maken accessoires

Als laatste heb ik allemaal knusse accessoires gekocht die mij helpen om mijn herfst interieur helemaal af te maken. Een heerlijke plaid, een aantal velours kussens voor op de bank, een heleboel kaarsen en kandelaars en een nieuw wollen vloerkleed waar ik al tijden mijn oog op had. Allemaal elementen die het straks heerlijk maken om thuis te zitten wanneer er weer meer regenachtige dagen aankomen.

Nu thuis alles klaar is voor de herfst wordt het tijd om te genieten. Lekker wandelen door het bos om prachtige foto’s te maken van de gekleurde bladeren, een taart bakken met de kleintjes, of gewoon op de bank met een goede film, wat popcorn en warme chocolade melk. Het interieur en ik zijn klaar voor een heerlijke herfst!

Gerelateerde artikelen

Back to top button