Wonen

Maak jouw huis COVID-19-VRIJ

Wat kan er gedaan worden om te voorkomen dat het COVID-19-virus zich verspreidt? Momenteel is het heel gemakkelijk om besmet te raken, waar je ook bent, zelfs op kantoor, in de bus of thuis. Een van de beste oplossingen om infectie te voorkomen is jouw huis te ventileren door een raam open te zetten en de lucht te laten circuleren. Maar door te proberen te ventileren, laat je misschien andere schadelijke stoffen in jouw huis binnen. Onze huizen luchten is misschien niet zo effectief als we denken. Als je in een stad met veel vervuiling woont, kan de luchtkwaliteit buitenshuis slechter zijn dan binnenshuis. Overweeg zorgvuldig het gebruik van ventilatie om verontreinigende stoffen in de binnenlucht te verminderen als er mogelijk buitenbronnen van verontreinigende stoffen aanwezig zijn, zoals rook. Mensen die in steden wonen hebben veel vaker last van een slechte buitenluchtkwaliteit dan mensen die op het platteland wonen.

Luchtzuiveraars van medische kwaliteit

Thuiswerken is nu gangbaarder dan ooit. We brengen ongeveer 90% van onze tijd binnenshuis door, dus het is belangrijk dat de lucht die we inademen schoon is. Om ons huis veiliger te maken tegen gevaarlijke virussen zoals COVID-19, moeten we ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit binnenshuis verbetert. Het terugdringen van de virusoverdracht is heel goed mogelijk, vooral met luchtzuiveraars van medische kwaliteit die zijn uitgerust met tot 6 stadia van hightech filtratie. Deze combinatie van filters zorgt voor de eliminatie van 99,97 procent van de gevaarlijke deeltjes, virussen en ziektekiemen die in de lucht aanwezig zijn. HEPA-filters zijn zeer effectief als het erom gaat schadelijke deeltjes, zoals virussen, bacteriën, pollen en stof, uit de lucht te verwijderen. Ze zijn ook zeer effectief in het tegenhouden van 99,97% van de fijne deeltjes van 0,1 micron en kleiner.

Het is bewezen dat luchtzuiveraars de verspreiding van COVID-19 aanzienlijk kunnen beperken door de virusdragende deeltjes uit de binnenlucht te filteren. De werking van HEPA-filters van medische kwaliteit bestaat uit het uitfilteren van deeltjes en het zuiveren van de lucht, waardoor de grootste kracht van COVID-19 wordt tegengegaan. Dit is de belangrijkste reden waarom gezondheidsorganisaties publiekelijk hebben verklaard dat luchtzuiveraars een effectieve maatregel tegen het virus zijn.

ventilation

De binnenlucht zuiveren

Als gevolg van de huidige milieuomstandigheden worden wij bij elke ademhaling geconfronteerd met de aanwezigheid van zwevende en onzichtbare microdeeltjes. De hoge mate van luchtverontreiniging leidt onvermijdelijk tot een toename van de hoeveelheid chemische, fysische en biologische verontreinigende stoffen in gebouwen. Bovendien hebben schadelijke deeltjes zoals rook, schimmel, stof en chemische stoffen de neiging om urenlang in de lucht te blijven hangen wanneer de ruimte slecht wordt geventileerd, waardoor de luchtkwaliteit achteruitgaat. AIR8-luchtzuiveraars worden ook gebruikt om allergieën in huis tegen te gaan. De luchtzuiveraar reinigt in de loop van het jaar de binnenlucht van pollen en stof die allergieën kunnen veroorzaken.

Kortom, het bezitten van een AIR8-luchtzuiveraar heeft veel voordelen voor de gezondheid en het welzijn waar niet iedereen zich van bewust is. Als je een veilig huis en een gezonde levensstijl nastreeft, dan is het tijd om een AIR8-luchtzuiveraar aan te schaffen. Deze zal je helpen om virussen en bacteriën te verwijderen uit de lucht die je inademt en zo een comfortabele leef- en werkomgeving voor je creëren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button